Video : Tipsbladet
Superliga

"CV": Derfor har vi hentet Suzuki

Brøndbys fodbolddirektør forklarer, hvorfor man har købt den japanske offensivspiller Yuito Suzuki.

Yuito Suzuki er en profil på det japanske U23-landshold, som skal kæmpe med om medaljer ved OL i Paris næste sommer. 

Netop landsholdsfodbold har været afgørende for, at han nu skal spille i Brøndby IF, som tidligere lørdag præsenterede ham som ny spiller.

For det var netop på grund af nogle ungdomslandskampe, at Yuito Suzuki kom på Brøndbys radar, forklarer fodbolddirektør Carsten V. Jensen i forbindelse med præsentationen af spilleren på Brøndbys hjemmeside.

- I vinter så vores scoutingteam nogle U21-landskampe og heriblandt også det japanske U23-landshold. Japan har en rigtig spændende trup, der spiller lige op med store fodboldnationer i Europa, og særligt Yuito gjorde en god figur, hvilket gjorde, at vi begyndte at kigge nærmere på ham.

- Vi brugte derfor foråret på at dykke ned i hans data og se nogle flere landskampe med ham i løbet af foråret, hvor han fortsatte med at vise sig godt frem. Han er intelligent og stærk på bolden, og samtidig hurtig i sine bevægelser, og det er altsammen spidskompetencer, som de fleste hold efterspørger.

- Vi rakte derfor ud og forhørte os om muligheden for et skifte. Yuito havde selv et stort ønske om at tage næste skridt i sin karriere, så vi har indgået en fireårig aftale, hvilket vi er meget tilfredse med, jubler "CV". 

Yuito Suzuki var med på det japanske landshold, som tilbage i marts spillede 2-2 mod Tyskland, der blandt andet havde Yann Bisseck på holdet. Her gjorde han en rigtig stærk figur.

Yuito Suzuki har fået nummer 28 i Brøndby og kan på papiret få sin lyndebut, når man søndag eftermiddag tager imod Lyngby på Brøndby Stadion.