• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

'CV' er overrasket over hård kritik fra Maxsø

Foto: Getty Images

Carsten V. Jensen er overrasket over den kritik, han har fået af Andreas Maxsø.

Af Lars Gram-Hanssen

Brøndby er i overhængende fare for at misse top 6 inden dagens udekamp mod FC Nordsjælland, selvom Jesper Sørensen har hentet tre sejre i sine første fire Superliga-kampe som Brøndby-træner. 

Den potentielle fiasko skal nok nærmere forklares med den sløje start på sæsonen, som Brøndby havde i sommer, hvor de første syv kampe bød på hele fem nederlag.

Profiler som Nicolai Vallys, Ohi Omoijuanfo og Daniel Wass blev først hentet ind efter sæsonstart, og i et interview med TV3 Sport har den tidligere Brøndby-anfører Andreas Maxsø peget på, at Brøndby ville have fået en bedre sæsonstart, hvis disse spillere var blevet hentet ind tidligere. 

- Jeg er da ret sikker på, at hvis man havde hentet de spillere, som man hentede ind her til sidst, ind fra start af... jeg er godt klar over, at det måske koster lidt flere penge, hvis man henter dem ind fra start af. Men hvis man har en pre-season sammen og de første tre-fire kampe sammen, så er jeg sikker på, at så havde man også hentet mange flere point, siger Andreas Maxsø. 

- Og det gælder også sæsonen efter mesterskabet. Hvis man ligesom havde forberedt sig ordentligt, så er jeg sikker på, at det var blevet meget bedre. Jeg havde ondt af Niels (Frederiksen, red.) og trænerstaben. 

Udtalelsen fra Maxsø, der i januar skiftede til Colorado Rapids, er svær at tolke som andet end en direkte kritik af Carsten V. Jensen, og i TV3 Sport-studiet fik Brøndbys sportsdirektør derfor også mulighed for at kommentere Maxsøs kritik. 

- Jeg er da lidt overrasket over, at han giver sin mening på den måde der. Men jeg er da sikker på, at Maxsø bliver en dygtig sportsdirektør en dag. Så vil han også opdage, at det ikke bare er én person, der dikterer, hvordan markedet fungerer, lød det fra Carsten V. Jensen. 

- Selvfølgelig forsøger vi altid at forberede os bedst muligt. Vi var også godt forberedt. Og vi har været inde på det flere gange, i forhold til de spillere, vi hentede i Wass, Vallys og Ohi. De spillere var ikke mulige at hente før. Det har ikke noget med penge at gøre.

- Man kan jo prøve at høre i Vallys' bagland, hvad intentionen var tidligere på sommeren. Man kan høre Ohi, hvad intentionen var i hans team, før man gik ind i juli måned. Og vi kender jo alle situationen omkring Wass. 

Brøndby kan med en sejr selv afgøre deres egen skæbne i dagens spillerunde. Der er dog mange forskellige scenarier i spil inden grundspillets sidste runde. Du kan få hele overblikket HER

Du kan se hele klippet med Carsten V. Jensen i afspilleren øverst i artiklen.