• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

CV om Brøndby-målsætning: Fat det nu

Foto: Getty Images

Carsten V. Jensen lader til at være ved at være træt af spørgsmål om Brøndbys målsætning.

Af Oliver Okstrøm

I sidste sæson kørte det for Brøndby, og klubben hentede deres første mesterskab i 16 år. Derefter forlod en lang række af profiler klubben, og i denne sæson har det haltet mere, og efter den første halvdel af Superligaens grundspil er de på ottendepladsen, og har kun vundet to af de første 11 kampe.

I et interview på Discovery+, som reporter Kasper Marker har lagt et klip op på sin egen twitter-konto, fortæller Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen om målsætningen og muligheden for at komme i top3 igen - og her tog han bladet fra munden.

- Jeg vil gerne have lov til at kommentere på det der endnu engang, for det kan godt være, at du er langsomt opfattende - eller at I er. Sådan må det jo forholde sig, for I stiller det samme spørgsmål hele tiden, siger Brøndby-fodbolddirektøren og fortsætter:

- Vi siger, at vi ser os selv som en del af top3-fighten i dansk fodbold. Vi ser os selv som en top3-klub. Det handler om setup, det handler om infrastruktur, det handler om vores fanbase. Og det er også en målsætning, men vi kan jo ikke ligge der for evigt, lyder det fra Carsten V. Jensen, som slet ikke var færdig med at lange verbale håndmadder ud.

- Fat det nu. Vi kan jo ikke ligge nummer tre. Det er jo et spil, hvor der er udfald. De taber og vinder kampe, men vi ser os selv som en del af det selskab, der skal kæmpe om top3-placeringer i Danmark.

Se klippet nedenfor, hvor også cheftræner Niels Frederiksen kommer til orde.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020