Superliga

CV: Respekt for SønderjyskE

Mens spekulationerne om slutstillingen i Superligaen vokser, kigger FCK's cheftræner kun en kamp frem ad gangen.

Tre tv-hold stod klar på FCK's træningsanlæg dagen efter den uafgjorte ligakamp mod OB - et resultat der gjorde toppen af Superligaen endnu mere lige end for et par uger siden, og nu har forfølgerne fra FC Nordsjælland som det formstærke hold kun et point og en seks mål dårligere målscore efter.

Men hvor fodbold-Danmark fokuserer meget på onsdag den 23. maj og stillingen efter de afsluttende tre kampe i Superligaen, kulminerende med FCK's hjemmekamp mod Silkeborg og FC Nordsjællands ditto mod AC Horsens, så nøjes FCK's cheftræner Carsten V. Jensen med at tage en kamp ad gangen, som han fortalte til tv-kameraerne og Tipsbladets udsendte, mens spillerne blev sendt på løbetur og derefter til udstrækning i klubhuset.

Den kamp, han fokuserer på, er søndag i Haderslev, på udebane mod SønderjyskE, hvor FCK for et par uger siden nær var blevet slået ud af pokalturneringen og kun fik reddet et knebent nok 4-3 nederlag på et sent straffe sat ind af Cesar Santin.

Sådan et resultat kunne vække bekymring for en titelbejler under pres, men i ligaen er historien en smule anderledes. FCK har nemlig vundet 15 af 17 opgør mod SønderjyskE/Haderslev, mens kun to er endt uafgjort. Så man tager en liga-ubesejret status med over Storebælt.

- Vi har helt sikkert respekt for SønderjyskE, der har haft et forrygende forår og vist god form, indtil de løb ind i AC Horsens. Vi har stor respekt for deres kvaliteter, men trods dem har vi altså klaret skærene mod dem i ligaen i denne sæson og vundet over dem to gange hjemme i Parken.

- En sejr er selvfølgelig målet igen, men det vil kræve en god præstation. Det ved vi, og vi undervurderer dem ikke, sagde Carsten V. Jensen til tipsbladet.dk.