• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

“CV” roser: Han er da en rigtig fin angriber

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Carsten V. Jensen roser Superliga-bomberen for en "helt fantastisk periode" i Silkeborg, men kan ikke afsløre, om Nicklas Helenius er på blokken i Brøndby.

Af Victor Risager

I sidste sæson blev han topscorer i Superligaen, Nicklas Helenius, og den 31-årige angriber har fortsat storformen for Silkeborg IF i denne sæson, hvor han allerede står noteret for fire mål på tre kampe.

Nu får SIF-bomberen stor ros fra Brøndby IF’s fodbolddirektør, Carsten V. Jensen.

Efter Silkeborg IF’s sejr over Brøndby IF i sidste uge - en kamp, hvor Helenius nok engang scorede - storroste de blå-gules træner, Niels Frederiksen, den målfarlige angriber og kaldte blandt andet hans scoring for “verdensklasse sparket ind”.

Viaplay interviewede i forbindelse med søndagens københavnerderby Carsten V. Jensen, hvor man snakkede om Brøndby IF's jagt på en angriber, og her blev fodbolddirektøren forholdt cheftrænerens ord om Helenius.

- Det kan jeg jo kun være enig med Niels i. Han [Nicklas Helenius] har da fået sin anden ungdom og har været igennem en helt fantastisk periode her med Silkeborg. Hatten af for det, lød det fra “CV” til Viaplay.

Men er han aktuel for jer?, lød det så opfølgende fra Viaplay-vært Signe Vadgaard, og til det kunne “CV” ikke sige særlig meget.

- Det kan jeg jo ikke stå og kommentere på her, men han er da en rigtig fin angriber, der laver mange mål, svarede Brøndby-bossen.

Se hele klippet med Carsten V. Jensen i videoafspilleren øverst i artiklen, hvor han også kommer ind på flere andre emner.