Video : Tipsbladet
Superliga

CV til møde med Patrick Pentz' agent

Tipsbladet har torsdag spottet Brøndby-chef Carsten V. Jensen komme ud fra et møde med Patrick Pentz' agent, James Lippett.

BRØNDBY (Tipsbladet): Der foregår spændende ting på Brøndby Stadion.

Patrick Pentz går nogle uvisse måneder i møde, for østrigerens lejeaftale med Brøndby udløber til sommer, og det vides endnu ikke, om han kommer til at fortsætte i Brøndby.

Pentz er på kontrakt i Bayer Leverkusen til sommeren 2025, men det er svært at forestille sig, at han, med den hårde konkurrence in mente, er tiltænkt en rolle på holdet, hvorfor han nok skal se sig om efter nye klubber.

”Four more years” bliver der ivrigt råbt fra Brøndby-fansene ned mod Pentz, der meget gerne ser, at Pentz skriver under på en fast aftale på Vestegnen.

Og det kunne tyde på, at der er noget i gærde.

Tipsbladet var torsdag på Brøndby Stadion i forbindelse med træningen, og her kunne man se fodbolddirektør Carsten V. Jensen træde ud af et mødelokale i selskab med Patrick Pentz’ agent, James Lippett.

Den engelske agent satte sig efterfølgende i receptionen, hvor han ventede på, at Patrick Pentz blev færdig med torsdagens træning, hvorefter de to sammen forlod Brøndby Stadion.

Hvad der er foregået på det møde, kan man kun spå om, men der foregår altså et eller andet i kulissen mellem Brøndby og Patrick Pentz’ bagland.  

Ifølge Tipsbladets oplysninger har James Lippett, Patrick Pentz' agent, også været til stede ved flere af Brøndbys kampe i både efteråret og foråret, og han holder løbende samtaler med Carsten V. Jensen.