Video : Tipsbladet
Superliga

Dalsgaard: Lige før at se Olsson er større end DM

FCM-anføreren var meget glad for at se sin svenske holdkammerat.

Der var nok at glæde sig over i Herning søndag aften, da FC Midtjylland-spillerne både kunne løfte mesterskabspokalen og se deres svenske landsholdskammerat på stadion igen. For FCM-anfører Henrik Dalsgaard var det tæt på at være lige stort.

Det fortæller han om i et interview med Discovery+.

- Det er lige før, at det betyder mere at se Kris komme kørende rundt i bil end, at vi står med DM-guldet. Så det er fuldstændig fantastisk. Jeg tog dagens største spurt for at nå ned til Kris og fejre det med ham. Kæft, hvor er det dejligt at se ham, fastslår Dalsgaard.

Mesterskabet kom på plads efter en stor rutsjebanetur, hvor FCM var bagud med 0-2 mod Silkeborg ved pausen. Her blev Dalsgaard pillet ud og erstattet af Joel Andersson, og den var FCM-anføreren helt med på selv.

Selv fortæller han, at det var ham selv, som sagde til cheftræner Thomas Thomasberg, at man sagtens kunne tage ham ud i pausen.

- Jeg var pisse ringe. Helt tør for energi. Vi skulle have en ind med noget energi. Jeg var der ikke. Ellers havde vi ikke vundet i dag, erkender Henrik Dalsgaard.

Det var samtidig sidste kamp for Dalsgaard, som blev spurgt til, hvorvidt det kunne være noget om snakken, at det er AGF, han fortsætter i.

- Det kunne der måske godt, siger han kortfattet.

Det er FCM's fjerde mesterskab i deres 25-årige historie.