Damsgaard og co. tager point fra italienske mestre

Sampdoria var bagud to gange mod Inter, men fik 2-2, da de to hold søndag mødtes i Serie A.

De forsvarende italienske mestre fra Inter led søndag det første pointtab i Serie A.

På udebane mod Sampdoria med Mikkel Damsgaard på holdet måtte Inter nøjes med 2-2.

Gæsterne indledte bedst og bragte sig foran med 1-0 efter små 20 minutter, da Federico Dimarco sendte bolden i mål for Inter.

Hjemmeholdet svarede tilbage et kvarter senere med en udligning fra japaneren Maya Yoshida, inden Inter atter tog føringen kort før pausen. Her gjorde Lautaro Martínez det til 2-1.

Umiddelbart efter pausen blev det 2-2, da forsvareren Tommaso Augello scorede for Sampdoria.

Den danske landsholdsspiller Mikkel Damsgaard var på banen i de første små 80 minutter for værterne, inden han blev pillet ud.

Inter har syv point efter tre spillerunder, mens Sampdoria med to point fortsat har sæsonens første sejr til gode.