• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Daniel Agger drømmer om at blive Brøndby-træner

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der findes ikke noget større trænerjob i Danmark end Brøndby-jobbet for Daniel Agger.

Af Jacob Quvang

Daniel Agger er en sand legende i Brøndby IF, og det er på ingen måde sikkert, at den nuværende HB Køge-træners kapitel på Vestegnen er afsluttet.

For står det til Daniel Agger, så vil han gerne være cheftræner i den klub, han brød igennem i inden skiftet til Liverpool, og som han afsluttede sin karriere i.

Det siger han i Viaplay-programmet Offside, hvor han bliver spurgt ind til, om han kan se sig selv være træner for en anden Superliga-klub end Brøndby.

- Nu har jeg heldigvis lidt erfaring inden for denne branche, og man skal aldrig sige aldrig. Men altså... Hvis jeg selv kunne vælge, er Brøndby selvfølgelig det sted, jeg gerne vil være. Det er selvfølgelig også en ambition at stå på den bane igen med de fans i ryggen. Det findes ikke meget større herhjemme, siger Daniel Agger.

Er det den største ambition eller drøm at være træner for Brøndby? 

- Jeg tager en ting ad gangen, og der, jeg er nu, er det, jeg tænker på. Men hvis jeg skal gå en lille smule ud over det og sige en lille smule af mine tanker, så er Brøndby selvfølgelig et step, jeg godt kunne tænke mig på et eller andet tidspunkt, hvis det kunne passe, og hvis de føler, at jeg passer til jobbet.

- Nu er der gået halvandet år, og jeg må indrømme, at det har lært mig meget mere om fodbold end hele min karriere. Jeg ser det på en helt anden måde nu, og jeg troede, at jeg havde meget klare og stærke idéer om, hvad jeg gerne ville, og hvordan jeg ville spille fodbold på. Men jeg må også bare sige, at det er blevet ændret, og det ser jeg positivt. Det viser, at man tager ved lære og lytter.

- Det har også været vigtigt for mig for at tage næste skridt, og jeg ved godt, at Brøndby er et kæmpe skridt, men jeg har høje tanker og høje ambitioner, og det er klart det, jeg går efter. 

- Jeg har masser at lære, men føler også, at jeg har en kapacitet, der sagtens kan klare det, påpeger den nuværende HB Køge-træner. 

Se hele snakken om Aggers Brøndby-drøm i afspilleren over artiklen.