Daniel Wass så Brøndby tabe til AGF

Daniel Wass slog vejen forbi, da Brøndby IF lørdag spillede mod og tabte til AGF i en testkamp.

Brøndby IF og AGF varmede op til den kommende Superliga-sæson med en maraton-testkamp lørdag eftermiddag i Brøndby.

Mandskaberne mødtes således i en kamp, der forløber over tre halvlege á 40 minutter, og det endte med en aarhusiansk sejr på 2-1.

Testkampen bød desuden også på fint besøg, da landsholdsspilleren Daniel Wass slog vejen forbi Brøndby - noget, der næsten med sikkerhed vil puste lidt liv i rygterne om et eventuelt comeback til Vestegnen. Blandt andet har 3point.dk's delt et billede, der er taget af fotograf Teis Markfoged, på Twitter:

Artiklen fortsætter efter opslaget…

Hvis han så hele kampen, kunne Daniel Wass se sin tidligere klub komme foran efter godt 25 minutter via Sigurd Rosted.

Men føringen holdt ikke, og efter godt en times spil bragte nyindkøbte Tobias Mølgaard århusianerne foran. Og så gik der ikke mange minutter, før også Eric Kahl kom på måltavlen og bragte AGF foran med 2-1.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen, og Brøndby IF indkasserede altså et testnederlag, mens AGF hentede en sejr.

Herunder kan du se holdenes startopstillinger, men begge hold skiftede selvsagt en del ud undervejs: