• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Danmarksseriehold åben for at spille pokalkamp i Brøndby

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ledøje-Smørum er åbne for at rykke deres pokalkamp mod Brøndby IF fra Ledøje til Brøndby, hvis det giver mening og er muligt.

Af Victor Risager

I næste runde af Sydbank Pokalen tørner Brøndby IF og Ledøje-Smørum sammen, og her sidstnævnte i udgangspunktet hjemmebanefordel. Men de er åbne for at rykke kampen til Brøndby, siger pressechef Peter Wagner til Sjællandske.

I Ledøje har de nemlig kun 50 siddepladser på stadion, mens parkeringsfaciliteterne ikke er i top, og det kan betyde, at man kun kan åbne dørene for meget få tilskuere.

Læs også:Andrija Pavlovic kan få uofficiel Brøndby-debut i reservederby

Derfor er Danmarksserie-klubben ikke afvisende over for at rykke kampen til Brøndby for at få flere tilskuere på stadion.

- Med mange tilskuere vil det være oplagt at rykke til Brøndby. Men i samme uge skal der spilles landskamp mod Sverige i Brøndby, sе kan vel påvirke situationen, siger Peter Wagner fra Ledøje-Smørum til Sjællandske og tilføjer, at der også skal hensyn til, hvis kampen vises på TV.

Ifølge Sjællandske er Ølstykke Stadion imidlertid også en mulighed, da der er flere siddepladser og bedre parkeringsmuligheder.

De har imidlertid knap en måned til at finde en løsning på stadionproblemet. Kampene i tredje runde af pokalturneringen - heriblandt kampen mellem Ledøje-Smørum og Brøndby IF - er nemlig planlagt til at blive spillet mellem 10. og 12. november.

Læs også:Lindstrøm: Man kan stole lidt mere på mine evner nu