• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Dansk anfører foran udløb i Holland: Ingen konkrete diskussioner

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Daniel Høegh er anfører i Heerenveen, men han ved ikke, om han også spiller i den hollandske klub efter sommerferien.

Af Ole Hoffskov

Heerenveen er traditionelt glad for danske spillere, og klubben er så glad for Daniel Høegh, at den tidligere OB-spiller bærer anførerbindet i klubben. Forsvarsspilleren har været kaptajn i Heerenveen hele sæsonen, og han spiller fast hver eneste gang for Æresdivisionens aktuelle nummer otte.

Dermed skulle man tro, at Daniel Høegh er en spiller, Heerenveen har alle intentioner om at beholde, men lige nu balancerer den 28-årige stopper med en uvis fremtid i tulipanlandet.

Daniel Høeghs kontrakt med Heerenveen udløber efter denne sæson, og det vil sige, at der reelt kun er godt tre måneder tilbage på papiret. Heerenveen har en option, der gør, at aftalen kan forlænges med et år, men det er foreløbig ikke sket.

- Vi er endnu ikke i konkrete diskussioner. Jeg synes, det er fantastisk at være her, og Heerenveen er én af de bedste klubber, jeg har spillet for, siger Høegh til Leeuwarder Courant.

Han fastslår, at der er forskel på den mentalitet, han har oplevet i Holland contra i Danmark, og han er størst tilhænger af den hollandske. 

- På den ene side er det meget familiært, som det også er i Danmark, men hvis man ikke præsterer, bliver det påtalt. I mit hjemland, når man har tabt, er det ofte sådan "nå, det skal nok blive okay", lyder det fra Høegh.

Foruden Daniel Høegh har Heerenveen danskerne Andreas Skovgaard og Emil Frederiksen i truppen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.