Video : Tipsbladet
Superliga

Dansk offensivspiller ophæver i udlandet

Tidligere FC Midtjylland-spiller har efter eget ønske fået ophævet sin kontrakt.

Den 23-årige offensivspiller Christian Tue Jensen er færdig i sin finske klub KuPS. Fredag har den tidligere FC Midtjylland-spiller ophævet sin kontrakt, som løb frem til årets udgang.

Det oplyser Christian Tue Jensen i en mail til Tipsbladet.

Danskeren har blot spillet 52 minutter i ligaen for KuPS, hvilket langt fra er tilstrækkeligt, og manglende spilletid er da også årsagen til Christian Tue Jensens exit i Finland.

- Alle spillere, også jeg, trives bedst, når der er udsigt til føsteholdsminutter, og da jeg som 23 årig har brug for kamptræning og vise det, jeg gennem årene har lært på træningsbanerne, har jeg bedt KuPS om at få kontrakten ophævet, hvilket de heldigvis er gået med til, så nu går jagten på en ny klub ind, skriver Christian Tue Jensen og tilføjer:

- Om min karriere skal fortsætte i Danmark, eller om jeg for tredje gang søger mod udlandet, ved jeg endnu ikke. En ting er dog sikkert, og det er, at min nye klub skal kunne se mine styrker og mit potentiale, for jeg er stadig meget ambitiøs og har store drømme for min fremtid.

- KuPS er på alle måder en god klub, og jeg fortryder på ingen måde, jeg i sin tid skiftede hertil. Jeg rejser herfra med nye venskaber, samt med en masse ny viden og mange erfaringer i rygsækken. Finsk fodbold er meget bedre, end de fleste danskere tror, og jeg vil ikke fraråde andre unge danskere at se i den retning.

Christian Tue Jensen har fået sin fodboldopdragelse i FC Midtjylland, men han har også tørnet ud for Brentford FC, FC Fredericia og altså senest KuPS. Han nåede hverken førsteholdskampe i FC Midtjylland eller Brentford.