Superliga Ole Hoffskov

Dansk stopper overvejer klubskifte: Udelukker Silkeborg-retur

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Et klubskifte i januar kan komme på tale for Waasland-Beveren-danskeren Tobias Salquist, der udelukker at vende hjem til Silkeborg IF.

Af Ole Hoffskov

Silkeborg IF rykkede i sidste sæson ud af Superligaen, men midtstopperen Tobias Salquist tog ikke turen med ned i den næstbedte danske række. Han byttede i sommerpausen Silkeborg IF ud med Waasland-Beveren i den bedste belgiske række, men her har danskeren haft et vanskeligt efterår.

23-årige Salquist fik fuld spilletid i de første tre kampe i sæsonen, men derefter blev han droppet, og desuden har han døjet med et brud i hånden. Nu overvejer den tidligere Silkeborg-spiller et januarskifte, men han udelukker at vende tilbage til Søhøjlandet og sin tidligere arbejdsgiver.

Læs også: Har lært det på den hårde måde i Belgien: Hernede må man holde sin kæft

- Det handler ikke om, at jeg ikke kan lide klubben, men der er et stykke fra den belgiske liga til den danske 1. division. Jeg ved ikke, om der kommer til at ske noget, men hvis det er tilfældet, bliver det nok Norge eller Sverige. Jeg vil i hvert fald gerne blive i udlandet, siger Tobias Salquist til Midtjyllands Avis.

Forsvarsspilleren fastslår, at han er villig til at sluge en lønnedgang, hvis han kan komme et sted hen, hvor der er udsigt til fast spilletid. Tobias Salquist var tidligere udlejet fra Silkeborg IF til islandske UMF Fjölnir.

Waasland-Beveren er tredjesidst i den belgiske liga.