Superliga Kenneth Jensen

David Nielsen: Det har jeg været dårlig til

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AGF's afgående cheftræner fortæller, hvad han ikke lykkedes med i AGF.

Af Kenneth Jensen

Der var i en lang periode været ild i øjnene på AGF-træner David Nielsen, der i starten af tiden i AGF leverede det ene overskudsagtige citat efter det andet, men efterhånden er ilden - hvis ikke slukket - så i hvert fald på et lavt blus.

Og nu tager David Nielsen og AGF så beslutnignen om at gå hver til sit.

David Nielsen har på et pressemøde netop nu fortalt lidt om, hvordan han ser sin tid i AGF. 

- Ser man på min tid, er der ting, jeg er lykkedes med, og ting, jeg ikke er lykkedes med, og noget af det, jeg ikke lykkedes med, var at spille mod rigtig dårlige hold. Det har jeg bare været så dårlig til, siger David Nielsen på et pressemøde.

Cheftræneren nåede næsten fem år som cheftræner for AGF. Han overtog fra Glen Riddersholm i starten af oktober 2017, og han nåede blandt andet at hente en tredjeplads og en fjerdeplads. Han endte med at tage sværdet op fra stenen, men så småt endte det også med, at det sværd nu er tilbage i stenen.

Så nu er det en ny cheftræner, der skal forsøge sig. David Nielsen fortæller, at han tror på, at AGF går en god tid i møde.

- Fremtiden er lys, den er lysere end nogensinde. Der er et nyt stadion på vej, og fansene venter på, at holdet begynder at spille ordentlig igen. Der er gode faciliteter, et akademi, og der er kommet spillere ind, der er klar til at tage et stort skridt næste år. Jeg er glad for, at jeg kan forlade det her i en tilstand, der var bedre, end dengang jeg kom, siger David Nielsen.

David Nielsen og AGF slutter sæsonen af på lørdag med et opgør mod FC Nordsjælland. Og så skal AGF altså ud og kigge efter en ny cheftræner.

Opdateret 13.41:
Tipsbladet har rettet lidt i teksten efterfølgende, da David Nielsen på pressemødet præciserede et citat, vi brugte.