Video : Tipsbladet
Superliga

David Nielsen storroser: Han har været vores MVP

David Nielsen var efter 3-1-sejren over Viborg klar med en stor ros til matchvinder Sævar Magnusson, der har scoret fire mål i de seneste fem kampe.

Det så længe sort ud, men til sidst endte det med eufori og forløsning for Lyngby Boldklub i dagens bundbrag mod Viborg. 

Indskiftede Sævar Magnusson blev den store helt med to scoringer i slutfasen, hvor Lyngby vendte 0-1 til 3-1. Og efter slutfløjtet var cheftræner David Nielsen selvsagt begejstret over det sene comeback, da han blev interviewet af Discovery. 

- Vi har hele tiden snakket om, at vi skulle kunne levere, når det blev svært. Det er klart, at vi kommer uheldigt fra start, da vi kommer bagud. Det, vi laver derfra, synes jeg er on point, specielt mentalt, i sådan en situation, som vi er i, lød det fra David Nielsen.

Lyngby-bossen blev herefter spurgt, om han nåede at blive nervøs undervejs i anden halvleg. 

- Ja, men det er jo derfor, at vi prøver at sætte noget andet ind. Sævar (Magnusson, red.) er jo tæt på at være vores MVP i det her nedrykningsspil (Magnusson scorede også mod Vejle og OB, red.). Vi vælger at starte med ham på bænken, og vi er selvfølgelig ekstra heldige, fordi han kommer ind og laver to mål, men idéen var, at vi gerne ville kunne bringe ham i spil undervejs, fordi han er så svær at lukke ned for, på grund af hans løb.

- Han løber nogle andre steder hen inde i feltet, end de fleste andre midtbanespillere. Så han blev x-faktoren i dag, og så var det dejligt at få det 3-1-mål, for vi vidste godt, hvad der var i gang på det tidspunkt (hvor Viborg var ved at lægge pres på, red.), lød det fra David Nielsen. 

Overlevelsen er endnu ikke en realitet for Lyngby endnu, men et enkelt point i udekampen mod Hvidovre på lørdag vil være nok for David Nielsens mandskab. 

- For os var det en vigtig sejr, men vi er jo ikke i mål endnu. Men derfor er det alligevel dejligt at kunne slutte af med en sejr i den sidste hjemmekamp foran vores fans. Og så skal vi have så mange som muligt til Hvidovre på lørdag, lød det afslutningsvist fra David Nielsen. 

Det er på lørdag klokken 15, at Lyngby møder Hvidovre.