• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

David Nielsen vil have nye AGF-stjerner hurtigt op i gear

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

David Nielsen satser på at få Daniel Arzani og Bubacarr Sanneh i omdrejninger i en fart.

Af Ole Hoffskov

Den sidste uge af transfervinduet har foreløbig været en meget stille og rolig omgang i Superligaen, men AGF har gjort sit til at bidrage til festen.

Århusianerne har sikret sig to nye spillere i form af offensivspilleren Daniel Arzani, der er kommet til klubben på en lejeaftale fra Manchester City, og ikke mindst Bubacarr Sanneh, der er et velbeskrevet blad i dansk fodbold fra sin tid i AC Horsens og FC Midtjylland.

AGF spillede onsdag testkamp mod FC København, men det var uden de to nyerhvervelser i truppen. I AGF håber man imidlertid snart at have dem klar. 

- Vi skal have dem hurtigt op i gear, så de er klar til at komme ind og spille for os, og det er jeg sikker på, begge spillere nok skal være, siger cheftræner David Nielsen til Eurosport.

Han tør ikke spå om, hvorvidt Daniel Arzani og Bubacarr Sanneh kan nå at blive klar til AGF's Superliga-premiere mod Vejle Boldklub på tirsdag i Nørreskoven.

- Det må vi se. Nu har de lige været i seks dages coronaprotokol, så nu ser vi dem i morgen (i dag, red.) til træning, lyder det fra David Nielsen

Du kan se hele interviewet med AGF-træneren i videoen i toppen af artiklen.