Video : Tipsbladet
Superliga

De gjorde det! OB-blodet sprøjtede ud af ham

I den allersidste kamp på hjemmebane i denne sæson lykkedes det endelig for OB at hive den første sejr i Odense i land.

NATURE ENERGY PARK (Tipsbladet):

OB - Randers 2-0 (1-0)
1-0 Alasana Manneh (29.)
2-0 Luca Kjerrumgaard (63.) 

Kampens bedste
OB
Luca Kjerrumgaard. Han var overalt på banen og styrede OBs angreb på Randers. Det var også ham, der med et tordenskrald af et venstreben sikrede det hjørnespark, som Alasana Manneh scorede på. Kort efter havde den unge angriber et stort arbejdsraseri, hvor han erobrede bolden på midten og bagefter løb op og knaldede en bold ind, som burde havde givet en assist - det var bare imponerende. Havde det ikke været for en god Patrik Carlgren i gæsternes mål, ville Luca Kjerrumgaard da også have scoret flere mål, men han kan være fint tilfreds med at have lynet for fjerde kamp i træk. Kæmpede, så OB-blodet sprøjtede ud af ham.

Randers FC
Allerede fra kampens start kom Wessel Dammers på arbejde, og det gjorde han i flot stil, hvor han fik ryddet mange af de farlige OB-angreb af vejen, men på et tidspunkt måtte selv han give op, for OB var bare stærkest og kom igen og igen med et tungt pres. 

Kampens værste
Mike Themsen fik godt nok ikke meget ud af sine 45 minutter i Odense. Der var fantastisk vejr, næsten fuldt stadion og en lækker grønsvære, men det 18-årige talent måtte sande, at det ikke var i dag, at han satte et aftryk. Derfor var der ikke noget at sige til udskiftningen i pausen. 

Kampens detalje
Så skete det. Endelig. OB fik sin første sejr på hjemmebane i denne sæson, og den kan altså vise sig at være livsvigtig, for med sejren er fynboerne i hvert fald midlertidigt strøget op over nedrykningsstregen. Om ikke andet indtil mandag, hvor Lyngby har spillet sin kamp hjemme mod Viborg. Fyn fortjener simpelthen en Superliga-klub med den flotte opbakning, der gives fra lægterne uge efter uge. Og endelig leverede spillerne fra OB tilbage. Spørgsmålet er bare, om det allerede er for sent?