Video : Tipsbladet
Superliga

De har FC København-reserve på blokken

FC København arbejder på at finde en ny klub til Marios Oikonomou. Der kan opstå en mulighed i Italien.

Kan du huske Marios Oikonomou?

Hvis den græske midtstopper er gået en smule glemslen, er der ikke så meget at sige til det. Han spiller aldrig for FC København, og han stiller ikke op til interview. 29-årige Oikonomou er dog stadig på lønningslisten i den danske mesterklub.

Det vil FC København ikke have noget imod, at der bliver lavet om på i løbet af onsdagen, og der er bejlere til midtstopperen, selv om de ikke just står i kø. Tipsbladet erfarer fra græske pressekilder, at Serie A-oprykkerne fra Cremonse har Marios Oikonomou på blokken, og at der kan være et bud på vej til København, men i skrivende stund er det ikke tikket ind hos Peter Christiansen.

Marios Oikonomou har en fortid Cagliari, Bologna, SPAL og Bari, så italiensk fodbold er på ingen måde fremmed for ham.

Grækeren har nærmest ikke spillet i de to år, han har tilbragt i FC København - kun 20 optrædener er det blevet til. Derfor skulle man tro, at forsvarsspilleren er meget ivrig efter at komme væk fra FCK, men sådan forholder det sig ikke. 

Marios Oikonomou tjener en god hyre i Danmark, og han er et sted, hvor det er kulturen, at også de spillere, der er længst fra førsteholdet, bliver behandlet godt og respektfuldt. Derfor skal en ny klub diske op med noget attraktivt, hvis grækeren skal afbryde det lukrative FCK-ophold før tid.

Han har et år tilbage af kontrakten og har ikke været i aktion i Superligaen siden november sidste år.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.