Superliga Ole Hoffskov

- De har Superligaens dårligste målmand

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Nordsjælland har særligt ét stort problem, mener Morten Bruun.

Af Ole Hoffskov

FC Nordsjælland har været en fast bestanddel af top seks, siden slutspillet blev indført i Superligaen, men i denne sæson ser det mere end vanskeligt ud for Farum-klubben at nå det forjættede land.

Med én runde tilbage af efteråret og seks runder tilbage af grundspillet er FC Nordsjælland ni point efter Silkeborg IF, der indtager sjettepladsen, og det bliver svært at hente for Flemming Pedersens tropper, der før søndagens kamp mod OB ikke har vundet i 11 kampe i træk.

Fodboldekspert Morten Bruun ser flere udfordringer i FC Nordsjælland, men den største er på målmandsposten, hvor FCN ifølge eksperten er dårligere stillet end alle øvrige klubber i Superligaen. 

Hverken "Dudu" eller Emmanuel Ogura har overbevist i denne sæson. 

- Og det er i virkeligheden deres allerstørste problem - også fordi de har været vant til at være godt kørende på den post. Peter Vindahl Jensen, der senest er blevet udtaget til landsholdet, var en rigtig god målmand for FC Nordsjælland, og tidligere var det Jesper Hansen og Nicolai Larsen. Så det er utrygt for dem, siger Morten Bruun til Eurosport 2 og tilføjer:

- Emmanuel Ogura er blevet kastet for løverne, og han skulle jo slet ikke være Superliga-målmand endnu. Det er han bestemt heller ikke, og sådan noget smitter af på et forsvar. Hvis man spørger forsvarsspillerne, vil de naturligvis sige, at de er helt trygge ved ham, men det tror jeg ikke på.

Der er kickoff mellem OB og FC Nordsjælland klokken 14.00.