Video : Tipsbladet
Superliga

De har taget kontakt til Mourinho

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Ivan Toney fra Brentford til Tottenham
Note: Der er meget, der kunne tyde på, at Ivan Toney er færdig i Brentford til sommer, hvor adskillige af klubber vil give sin højre arm for at få fat i den målfarlige englænder. Nu melder også Tottenham sig ind i kampen om den 28-årige angriber.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Football Insider 

Mason Greenwood fra Manchester United til Napoli
Note: 
Mason Greenwood har haft et rigtig succesfuldt lejeophold i Getafe, og det er da heller ikke gået ubemærket hen hos Napoli, der angiveligt allerede har kontaktet den 22-årige englænder, som Manchester United da også håber på at kunne sælge videre. Også Juventus, Atletico Madrid og Dortmund lurer i kulissen.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Athletic 

Emerson Royal fra Tottenham til Bayern München
Note:
Bayern har allerede hentet Eric Dier i Tottenham, men nu vil sydtyskerne atter på jagt i Nordlondon, hvor man har udset sig den brasilianske højreback Emerson Royal til sommerens transfervindue
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport 

Jose Mourinho til Besiktas
Note: Jose Mourinho har stået uden job siden fyringen i Roma, men snart kan der være jobnyt på vej til den 61-årige portugiser. I hvert fald bekræfter vicepræsident i Besiktas Huseyin Yucel, at de allerede har kontaktet Mourinho og blevet enige om de økonomiske betingelser. Hvis en handel falder på plads, vil Besiktas anbefale ham at rekruttere den tidligere Barcelona og Inter-spiller Ricardo Quaresma til staben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Italia