• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga tipsbladet.dk

De kan skifte til større klubber i Superligaen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Her er seks spillere fra de mindre klubber i Superligaen, der kan friste FC København, FC Midtjylland, Brøndby IF eller AGF i det kommende transfervindue.

Af tipsbladet.dk

FC København, FC Midtjylland, Brøndby IF og AGF er ikke bare de fire største klubber i dansk fodbold. Det er også de fire mest velhavende.

Snart venter et transfervindue, hvor de kan flexe musklerne, og det kan de især gøre over for de mindre klubber i Danmark, der får svært ved at stille noget op, hvis én eller flere fra kvartetten banker på døren og vil købe en spiller.

I den forbindelse har Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen set nærmere på seks spillere, der realistisk kan skifte fra én af de mindre Superliga-klubber til én af de fire store i løbet af sommeren. 

På listen finder man blandt andre Vito Hammershøy-Mistrati fra Randers FC.

- Han er en knippelgod, hårdtarbejdende og chanceskabende midtbanespiller. Jeg vil gerne se, hvad han kan drive det til, og jeg kan godt forestille mig, at flere af topklubberne i Superligaen kan bruge ham. Han bliver ikke det næste store salg for 80 millioner, men han kan trille bold, ham der, siger Troels Bager Thøgersen. 

Du kan se de fem øvrige bud i videoen i toppen af artiklen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020