• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

- De sidste minutter var decideret sundhedsfarlige

Foto: Anders Kjærbye/Getty Images

Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen var godt underholdt i sidste runde af Superligaen, som løb af stablen søndag eftermiddag.

Af Ole Hoffskov

En fuldstændig vanvittig 22. runde i Superligaen bød på drama flere steder, og mest hæsblæsende var det i Farum og i Silkeborg, hvor Brøndby IF til sidst kunne juble over en plads i top seks, mens Silkeborg og FC Midtjylland stod tilbage med sorteper.

FC Midtjylland så ud til at vippe Brøndby IF af pinden med en scoring i tillægstiden, men målet blev annulleret efter et VAR-tjek, og så kunne man ånde lettet op i Brøndby, mens FC Midtjylland lod frustrationerne få frit løb.

- HOLY MOLY for en afslutning! Jeg har været og er kritisk overfor strukturen, men som underholdning er det jo helt fantastisk med sådan en Hollywood-afslutning på kampene, siger Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen og fortsætter:

- De sidste minutter i Farum var jo dediceret sundhedsfarlige. Brøndby var helt nede i sækken og tabte fortjent trods Mads Hermansens Lars Høgh-redninger, og de der sekunder, hvor FCN har straffe, scorer, og vi så fatter, at FCM’s 4-3-mål er annulleret, var vilde, og jeg forstår til fulde, hvis Brøndbys fans har svært ved at få pulsen ned på vej hjem fra Farum.

- Brøndbys positive udvikling på banen var jo ikke standset, hvis man havde glippet Top 6, men det hele bliver da meget lettere nu. Men pyha for et drama.

- Jeg kan godt forstå, FCN overhovedet ikke har opgivet noget og heller ikke ryster i bukserne trods pointtabene i februar og marts. Det er jo tydeligvis et godt fodboldhold, der vil give FCK kamp til de sidste spillerunder. Det kan sagtens blive 10 højspændte runder.

- FC Midtjylland har jo god grund til at ærgre sig helt ekstremt. Tænk at lukke 3-3-målet ind i 86. minut og så miste en 4-3-scoring på en offside, man i hvert fald i øjeblikket ikke var enig i. Wow for en rollercoaster.

- Men det er jo overordnet set ikke i Silkeborg, den glipper. Det er i alle de kampe, FCM trods alt kunne have vundet. Nu har man seks sejre i 22 grundspilskampe. Så er det jo svært at sige, at man er blevet snydt og bedraget.

FC Nordsjælland sikrede sig førstepladsen i Superligaen - et point foran FC København.