• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Denis Vavro: Måske FCK-spiller fredag eller lørdag

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Denis Vavro er overbevist om, at han nok skal blive permanent FCK-spiller.

Af Ole Hoffskov

Denis Vavro føler sig ganske sikker på, at han snart skifter fra Lazio til FC København på en permanent aftale. Det fastslår midtstopperen over for BT-podcasten Transfervinduet.

Slovakken var i foråret udlejet til de danske mestre, og alle parter har en intention om, at samarbejdet skal fortsætte. Det kræver dog, at FC København og Lazio kan nå til enighed om en pris.

Den del af processen har Denis Vavro ikke noget med at gøre, men han følger spændt med i kulissen, og han tror helt bestemt, at historien ender lykkeligt for ham og FCK.

- Jeg er positiv. Jeg er positiv hver dag, Jeg tror, jeg bliver FCK-spiller. Jeg tror, transferen går igennem i denne uge. Måske fredag eller lørdag. Jeg er ikke sikker, siger Denis Vavro til podcasten.

FC København drager onsdag på træningslejr til Holland, og det bliver i første omgang uden Denis Vavro, der lige nu er på vej hjem til Slovakiet. Midtstopperen vil formentlig støde til træningslejren senere, hvis der falder en aftale på plads mellem FCK og Lazio.

26-årige Denis Vavro missede blot en enkelt kamp for FC København i foråret, og det var i sidste runde mod AaB, hvor han afsonede karantæne. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.