• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Cesar Santins drømmestart på Superliga-sæsonen har gjort ham yderst populær i det spanske, hvor Deportivo La Coruna er nyeste bejler.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Cesar Santin har haft en flot opblomstring under Ariël Jacobs i FC København, og det har ikke kun udmøntet sig i godt spil og mål. For flere klubber har også fået øjnene op for den 31-årige brasilianske angriber.

Deportivo La Coruna er den seneste bejler til Santins underskrift, fortæller den lokale radiostation Radio Galega. Sammen med chilenske Carlos Munoz er Cesar Santin nyeste mand på emnelisten i den spanske Primera Divison-klub.

Deportivo kan dog få konkurrence af Elche fra den næstbedste række. Således kom det tidligere på ugen frem, at Elche leder efter en afløser for Nicki Bille, hvis lejekontrakt er udløbet. Og her var Cesar Santin altså blandt de interessante navne.

FC Københavns sportsdirektør Carsten V. Jensen sagde i går til Kanal Sport, at man ikke var sønderligt interesseret i at afskibe brasilianeren med ked kun et enkelt år tilbage af kontrakten i FC København. Derfor kan et skifte blive svært for brasilianeren med den store udlængsel.