• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Medie: Italienere jagter dansk landsholdsspiller

Foto: Getty Images

Italiensk storklub er angiveligt også interesserede i at hente Southampton-danskeren Jannik Vestergaard.

Af plbold.dk

Danske Jakob Vestergaard har haft blandet med succes i sine første to år i Southampton, men den store stopper har endelig nydt sit endelige gennembrud i denne sæson.

Vestergaard er blevet en fast inventar af The Saints startopstilling, hvilket har givet den danske landsholdsstopper gode muligheder frem mod hans snarlige kontraktudløb med klubben.

Vestergaards kontrakt udløber om 14 måneder, hvilket gør ham interessant for andre klubber til sommer, da prisen forventes at være i bund.

Flere engelske medier har tidligere meldt om konkret interesse fra Tottenham, der vil brygge videre på succesen med at hente Pierre-Emile Højbjerg i Southampton.

De får dog ikke fat i danskeren helt uden konkurrence i og med, at den italienske hovedstadsklub AS Roma også kigger på spilleren.

Det erfarer det italienske medie Tutto Mercato, der hævder, at Roma har fulgt Vestergaard i et stykke tid og nu har forhørt sig hos Southampton omkring tilgængeligheden af spilleren.

28-årige Jannik Vestergaard har spillet samtilige Premier League-kampe for The Saints i denne sæson, hvor han har været skadesfri.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020