Video : Tipsbladet
Superliga

Derfor træner Babacar igen med i FCK

Khouma Babacar er igen en del af træningen i FC København, og Jacob Neestrup forklarer nu hvorfor.

Khouma Babacar har længe været fuldstændig ude af holdet i FC København, og han har endda været fraværende på træningsbanen.

Derfor var det en smule overraskende, da der tirsdag pludselig begyndte at florere billeder af den tidligere Serie A-angriber til FC Københavns træning. 

Det er dog ikke sådan, at FCK's tilhængere pludselig skal forvente at se Khouma Babacar tørne ud for de danske mestre igen. Det er kun for at holde ham fit, betoner Neestrup, som stadig vil sende ham videre.

- Planen er det samme for "Baba". Han og jeg er indstillet på, at han skal finde et nyt sted og spille, men for at vi skal kunne give ham nogle fair betingelser at komme videre på, deltager han i træningen.

- Der er ingen bad vibes, men situationen er den samme. Han er ikke skadet, og det er den bedste måde at holde ham fit på, siger Neestrup til Tipsbladet efter onsdagens testkamp mod Silkeborg.

Han vil ikke høre tale om, at Babacar pludselig er inde i FCK-varmen igen, og det handler ifølge ham ikke om, at nogle er ude i kulden.

- Det handler ikke om at snakke om varme og kulde. I elitesport bliver man valgt til og fra. Mukairu kommer heller ikke på banen i dag, men det er ikke fordi, han er ude i kulden. Det er de valg, der skal træffes, og jeg har det bedre med at være ærlig over for spillerne så tidligt som muligt end at give dem nogle falske forhåbninger. Så der er intet drama i noget af det, betoner han. 

Khouma Babacars seneste FCK-kamp var den 12. august sidste år. Han har aldrig spillet en kamp under Jacob Neestrup.