• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Derfor var Sebulonsen ikke med for Brøndby IF

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Sebastian Sebulonsen var ikke med i pokalturneringen for Brøndby IF, og det er der en god grund til.

Af Victor Risager

Sebastian Sebulonsen var ikke med i Brøndby IF’s trup til onsdagens pokalsejr over HIK som følge af fysiske problemer. Det meddeler Nanna Møller Karlsen, der er chefredaktør på mediet 3point.dk, i et opslag på X.

Det vakte opsigt, da Brøndby IF onsdag formiddag annoncerede truppen til kampen, hvor det stod klart, at hverken Sebastian Sebulonsen, Henrik Heggheim og Ohi Omoijuanfo ikke var med.

For mens både Heggheim og Omoijuanfo får godt med spilletid og nok blev sparet, var det for Sebulonsen en kærkommen mulighed for spilletid. Han har nemlig ikke været i aktion for Brøndby IF siden juli.

Men der var altså en god forklaring på fraværet.

- Jesper Sørensen fortalte os i mixed zone, at Sebulonsen havde været uheldig ved mandagens træning og fik et riv i ryggen. “Ellers skulle han selvfølgelig have været involveret i denne kamp”, skriver Nanna Møller Karlsen på X.

Sebastian Sebulonsen, 23 år, kom til Brøndby IF for lidt over et år siden for godt ni millioner kroner. Siden har han spillet 26 gange for Vestegnsklubben, men i denne sæson er det blevet til blot to optrædener.