Video : Tipsbladet
Superliga

- Det er ærgerligt for Oscar Schwartau

Oscar Schwartau stod klar til at blive skiftet ind sidst i kampen mod VB, men straffesparksscoringen ændrede situationen, fortæller Jesper Sørensen.

Brøndby Stadion (Tipsbladet): Det lignede kortvarigt, at Vejle Boldklub ville chokere fodbold-Danmark og tage sejren på Brøndby Stadion søndag. Med en scoring af Oliver Provstgaard ti minutter før tid satte VB kurset mod tre point.

Sådan endte det ikke. På et straffespark kort efter udlignede Brøndby IF på et straffespark, som Daniel Wass satte ind.

Og mens det var godt for de blå-gule, betød det også, at Oscar Schwartaus planlagte indskiftning i stedet for Rasmus Lauritsen blev droppet. Han stod ellers helt klar til at komme ind, men scoringen ændrede planerne.

Det fortæller Jesper Sørensen, cheftræner for Brøndby IF, i mixed zone efter kampen.

- Rasmus (Lauritsen) er brølstærk på dødbolde, og der er trods alt forskel på at vinde og tabe, og vi kunne få vores egne dødbolde. Det var sådan set det.

- Det var ærgerligt for Oscar, for han har brug for at komme på banen, og han er ikke kommet det endnu (i 2024, red.), så det var synd, siger Brøndby-træneren.

Jesper Sørensen ærgrede sig desuden også over, at Brøndby IF ikke fik udnyttet sine mange chancer i kampen.

- Vi havde nogle muligheder, som vi ikke fik taget. Og når man spiller mod et godt organiseret og disciplineret hold, som Vejle er, skal man udnytte sine chancer. Det er vigtigt at komme foran, så man ikke skal jagte, og det gjorde vi ikke. Vi formåede ikke at tage vores muligheder i dag, siger han og tilføjer om præstationen:

- Jeg synes, vi manglede noget tempo i vores spil, som kunne have sat et lidt større tryk. Når vi skulle bryde igennem, manglede vi nogle gange den sidste timing - ikke sådan at vi ikke formåede at bryde igennem, men jeg synes, at der var lidt løshed i første halvleg, hvor vi kunne have sat lidt bedre bolde sammen og lidt bedre tryk på.

Med det uafgjorte resultat på Brøndby Stadion er Brøndby IF nummer to i Superligaen, et point efter FC Midtjylland.