Video : Tipsbladet
Superliga

AGF og FC Nordsjælland skrev dansk historie

Det kommer måske ikke som et chok, men der er aldrig før i på professionelt niveau i dansk klubfodbold blevet spillet en kamp så sent på dagen som imellem AGF og FC Nordsjælland torsdag aften.

Det er ganske usædvanligt, at man i Danmark ser en professionel klubkamp blive spillet klokken 21.30, men det var ikke desto mindre tilfældet torsdag aften i pokalsemifinalen mellem AGF og FC Nordsjælland.

Det var naturligvis ikke planen, at den skulle spilles så sent. Kampen var sat til at starte klokken 20, men problemet med lyset udsatte opgøret i halvanden time. 

Og lige præcis der kommer vi til et faktum, som var unikt for gårsdagens kamp. Det er nemlig den seneste kamp, der nogensinde er spillet på professionelt niveau i dansk klubfodbold. 

Det oplyser statistik-hjemmesiden Danskfodbold.com til Tipsbladet. 

Her lyder det, at de aldrig nogensinde har registreret et senere starttidspunkt for en dansk klubkamp på øverste niveau.

Altså er der ikke noget at sige til, hvis tilskuerne, der var på plads på Ceres Park i går aftes var en smule klatøjede, da de mødte på arbejde fredag morgen. 

AGF endte med at vinde kampen 1-0 på et sent mål af Gift Links, og dermed kan de se frem til at spille pokalfinale mod Silkeborg IF til maj. 

FC Nordsjælland derimod har haft rigtig langt hjem med tanke på, at kampen sluttede en godt og vel en halv time før midnat.