Video : Tipsbladet
Superliga

- Det er noget af det sygeste, jeg har prøvet

For et lille års tid siden sendte Alexander Lind AaB ned i 1. division, og angriberen husker stadig dagen som en af de vildeste oplevelser.

Den 3. juni 2023 står som en sort dag i AaB's historie. 

Med et 1-0-nederlag til Silkeborg IF i sæsonens sidste spillerunde rykkede den nordjyske traditionsklub ud af Superligaen, og det skete efter en dramatisk affære på Aalborg Portland Park, hvor Silkeborgs Sebastian Jørgensen brændte et straffespark i det 74. minut, inden Alexander Lind 30 sekunder senere sendte bolden i netmaskerne og dermed blev AaB's bøddel. 

Her knap et år senere står dagen stadig ganske klart i Silkeborg-angriberens hukommelse. Det fortalte Alexander Lind, da han mandag gæstede 'Offside'-studiet. 

- Det er noget af det sygeste, jeg nogensinde har prøvet. 

- Det vilde er jo, at inden jeg kommer på banen, der tager Kent (Nielsen, red.) fat i mig og siger: 'Hvis du scorer, så laver du ikke noget dumt'. Og jeg vil også sige, for jeg har sindssygt meget respekt for AaB og jeg kender nogle gutter deroppe, at det gjorde ondt. Og jeg tror først, at det gik op for mig, da jeg ser Kusk (tidligere AaB-spiller Kasper Kusk, red.) stå med tårer i øjnene, for det gjorde jo egentlig også lidt ondt på mig, lød det her fra Alexander Lind.  

Scoringen mod AaB var Alexander Linds anden ligascoring i 2022/23-sæsonen, og ifølge angriberen fik fuldtræfferen en stor betydning for ham. 

- Det ender jo med at give mig noget håb og noget tro på, at jeg efter ferien har en chance for at kunne gøre noget her i SIF. Jeg vidste godt, at Tonni (Adamsen, red.) var klart førstevalg på den front, men jeg følte, at der var gode chancer for, at jeg i hvert fald kunne starte med at få nogle indhop, lød det fra Alexander Lind. 

I efterårssæsonen endte Alexander Lind med at få et kæmpe gennembrud, da han scorede hele 10 Superliga-mål. Den 21-årige angriber har dog ikke scoret et ligamål siden oktober.