Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Jacob Neestrup kommenterer FCK's angriberjagt

FCK-træner Jacob Neestrup peger på vigtigheden af at have forskellige typer i truppen - især offensivt.

Transfervinduet er lukket for køb af spillere, og derfor ved FCK-cheftræner Jacob Neestrup, hvad han har at gøre med i foråret i Superligaen, hvor klubben skal forsøge at hente distancen på otte point til topholdet FC Nordsjælland.

Og Neestrup er tilfreds.

FCK-træneren har fået Diogo Goncalves og Jordan Larsson ind - sidstnævnte kom til sidst i transfervinduet, og han tilbyder klubben lidt ekstra til offensiven.

Jacob Neestrup er tilfreds og forklarer, at det ikke har været et tema at finde en type som Andreas Cornelius, selv om den store angriber var en del skadet i efteråret.

- "Corner" har set fin og fit ud i opstarten, og han har trænet stort set hver gang. Og da vi havde brug for Hakon (Haraldsson) i den situation (i efteråret, red.), så vi, at den type også gav os også noget, når vi byggede op, og vi kunne kombinere centralt og presse med høj intensitet.

- Som træner vil du på nogle positioner gerne have den samme type, for eksempel på midtstopper-positionen, men for mig er det fint, at vi har forskellige typer af spillere til de øverste positioner. Både 9'er positionen og kant-positionen.

- Så jeg synes, vi er godt stillet med spillere, der har høj kvalitet og kan noget forskelligt i forhold til de kampbilleder, der vil komme.

- En stor 9'er for mig, det har aldrig været et alternativ at få ind. Det er rigtig fint, at vi har fået Jordan (Larsson) ind, som kan dække kanten og 9'er positionen. Hakon kan veksle lidt mere i positioner, og det giver mere bredde og konkurrence generelt set, siger Jacob Neestrup til FC Københavns hjemmeside.

FCK er at finde på Superligaens tredjeplads, og man kan glæde sig over, at det kun er et par spillere, der er ude med længerevarende skader, efter man i efteråret var hårdt ramt til tider. Ude er blandt andet græske Zeca.

FCK indleder foråret med et opgør ude mod Silkeborg IF.