• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

- Det har været et trist comeback til FCK

Foto: Getty Images

Andreas Cornelius' comeback til FC København har efterhånden udviklet sig til en sørgelig historie, lyder det fra Viaplay-eksperter.

Af Lars Gram-Hanssen

Endnu engang gik det galt, da Andreas Cornelius blev indskiftet i lørdagens Superliga-brag mellem FC Nordsjælland og FC København. 

Superligaens rekordindkøb måtte lade sig udskifte efter 20 minutter på banen, og frustrationen var tydelig at se, da Cornelius traskede skadet ud af banen. 

I søndagens Viaplay-udsendelse var ekspert Peter Sørensen trist over Andreas Cornelius' problemer efter angriberens retur til FC København. 

- Det synes jeg da er trist. Man kan jo ikke undgå at lide med den unge mand her. Der er jo ikke noget, han hellere vil, end at spille fodbold for sit hold. Og hver gang, han prøver det, så går han i stykker, mere eller mindre. Det har været et trist comeback til FCK, lød det fra Peter Sørensen.

Også Kenneth Emil Petersen havde ondt af Andreas Cornelius.

- Du kan jo læse frustrationen og ærgrelsen i de her billeder, hvor han går ned i omklædningsrummet. Det er jo en forfærdelig historie med Cornelius efterhånden, lød det fra 'KEP'. 

- Det er så synd for ham, for han er jo en fantastisk fodboldspiller. Både for FC København, men han ville også være en faktor for det danske landshold. Så det har været alt andet end et godt og positivt comeback til FC København for ham. 

Andreas Cornelius har spillet fem ud af 14 kampe for FC København i denne sæson. Kun i sæsonpremieren mod Lyngby har Cornelius været i startopstillingen. 

Se hele diskussionen af Andreas Cornelius' skadesproblemer i afspilleren over artiklen.