• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

- Det kan og skal vi gøre bedre

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jess Thorup sætter ord på FC Københavns ambitioner for den kommende sæson, og hvor klubben skal forbedre sig.

Af Victor Risager

I den forgangne sæson, 2021/22-sæsonen, sikrede FC København sig det danske mesterskab, men der er flere ting, “Løverne” skal gøres bedre i den kommende sæson. 

Det gør cheftræner Jess Thorup klart i et større interview med FC Københavns egen hjemmeside.

Hvad angår resultaterne, er det især holdets indsats i pokalturneringen, der skal forbedres. Thorups tropper blev således ekspederet ud af turneringen allerede i tredje runde i fjor, hvor man tabte til Nykøbing FC fra NordicBet Ligaen.

- Vi skal klart genvinde mesterskabet, og vi skal gøre alt, hvad vi overhovedet kan for at komme i Champions League-gruppespillet. Med mesterskabet vandt vi så at sige første etape af Tour de France, men der er mange etaper tilbage, som skal vindes, siger Jess Thorup til fck.dk og tilføjer:

- Jeg behøver nok ikke minde FCK-fans om, hvordan det gik i pokalturneringen sidste gang. Det kan og skal vi gøre bedre, og det tror jeg selvfølgelig også på, at vi kan, men mesterskabet er og bliver altid vores vigtigste mål for sæsonen.

Og det er ikke kun resultaterne, der skal have et nøk. På klubbens igangværende træningslejr arbejder man på at forbedre offensivens bundniveau, mens man vil holde fast i sin stærke defensiv.

- Hvad angår det offensive spil var vores bundniveau til gengæld for lavt, og det så vi lidt for ofte sidste sæson. Både med egne øjne og med de data, vi har for hver enkelt kamp og for hele sæsonen Derfor er det et fokuspunkt, som vi allerede har arbejdet på i en uges tid, inden vi kom herned, og som vi fortsat vil arbejde med, siger Jess Thorup til fck.dk. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.