Video : Tipsbladet
Superliga

- Det kommer til at sige meget om, hvad BIF er

Transfermarkedet vil fortælle meget om, hvad Brøndby IF vil fremadrettet.

De får nye ejere ind i form af Global Football Holding (GFH), og ifølge Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen vil den kommende tid fortælle meget om, hvem Brøndby IF er fremadrettet.

Klubben har fået mange penge og vil ganske givet styrke sig i januar med spillere fra en høj hylde, men vil man fortsat købe unge spillere, som tidligere har været vigtige for BIF i forhold til videresalg, eller vil man i højere grad kigge mod færdigudviklede spillere?

- Det kommer til at sige rigtig meget om, hvad Brøndby IF er, og derfor ser vi med stor spænding frem til det her transfervindue i januar, siger Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen i en videoanalyse.

- Jeg siger ikke, at vi får hele facit i januar, men vi får en indikation på, om det er flere erfarne spillere, der kommer til - som man gjorde i sommer, hvor man hentede tre mand, som er 26 år og opefter. Ingen skal fortælle mig, at Nicolai Vallys er et talent, han er en færdigudviklet og voksen fodboldspiller, som også spiller derefter. En rigtig god fodboldspiller.

Se analysen fra Troels Bager Thøgersen i videoen øverst til denne artikel.