Video : Tipsbladet
Superliga

Det sagde Brøndby-boss til spillerne efter nedtur

Jesper Sørensen er dybt berørt over den opbakning, hans mandskab mødte i søndagens kamp mod AGF.

BRØNDBY STADION (Tipsbladet): Det er en tung, tung aften for Brøndby IF. Med et nederlag hjemme til AGF og et FC Midtjylland-point efter et vildt comeback mod Silkeborg glippede guldet for Brøndby IF, der må tage til takke med sølvmedaljer.

Og skuffelsen var til at se på Jesper Sørensen efter kampen.

Men der Brøndby-træneren står også tilbage med en taknemmelighed over flere ting. Blandt andet over sine spillere. Det var også noget, han fortalte, da han umiddelbart efter kampen samlede sine spillere på banen.

- Jeg sagde tak for at få lov til at stå foran så god en gruppe. En gruppe, der har givet alt. Det gælder både ledere og spillere. Alle. Alle har gjort et fortrinligt stykke arbejde over sæsonen. Der var ikke mange, der havde troet, at vi skulle stå her, men det gjorde vi.

Og når man står her, skal man tage det. Og det formåede vi ikke i dag, siger Jesper Sørensen til den skrevne presse efter kampen.

Også opbakningen, holdet fik, er han berørt over. 

- Jeg vil til enhver tid stå op for vores spillere. Vi skal ikke kigge på skyld, og hvem gjorde dit og dat. Vi skal ikke til at kigge på, at han skulle have scoret og så videre. Det er fortid.

- Vi skal sørge for, at den smerte, vi har, skal bearbejdes. Den går ikke væk. Den går ikke væk af, at vi lige går på ferie. Den vil sidde der i lang tid. Den gør ondt. Men det må vi acceptere, og så må vi sørge for, at vi sammen kommer til at stå på benene igen.

- Den klub, jeg så præsentere sig i dag, har jeg aldrig set smukkere. Og heller aldrig større eller mere forenet omkring holdet og klubben. Jeg er umådelig taknemmelig for at få lov at stå foran det, siger han og fastslår, at han er rørt:

- Er der nogen, der ikke er det? Er der nogen, der ikke er rørt over den enorme opbakning? Og den fantastiske kærlighed, vi møder? Selvfølgelig er jeg rørt over det.

Jesper Sørensen slår også fast, at Brøndby vil komme igen.

- Vi må heller ikke tro, at det her er livets undergang. For det er det ikke. Vi kommer igen og kommer til at stå på benene igen. Gruppen er stærk og stålsat. Det er det, der har bragt os her. Der er super kvalitet og potentiale, og det skal vi have frem.

Brøndby slutter som bekendt sæsonen med sølvmedaljerne om halsen - et point efter FC Midtjylland på førstepladsen.