Superliga Kenneth Jensen

- Det var den fedeste dag, det var sjovt at prøve

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lukas Lerager og holdkammeraterne er ved at forberede sig til den nye sæson i Superligaen. Målet er klart: Mesterskabet skal genvindes.

Af Kenneth Jensen

De havde ikke vundet i flere år i streg, og det er problematisk, når man hedder FC København og gerne skal vinde mesterskabet hver eneste gang.

Det gjorde klubben så også i sommer, hvor man holdt FC Midtjylland bag sig, og Lukas Lerager fortæller nu om fejringen af titlen og ikke mindst, at man ser frem mod den kommende sæson.

- Det var den fedeste dag, det var sjovt at prøve. En superfed dag i Parken, og alt det efter var også noget af en oplevelse. Så kom der ferie, og det har vi nydt ligesom mesterskabet, men nu ser vi frem mod en ny sæson, hvor målet er det samme, siger Lukas Lerager i et interview med Discovery.

FC København indleder Superligaen med en hjemmekamp mod AC Horsens, og så venter der også i august playoff-kampe i Champions League-kvalifikationen. Modstanderen er i skrivende stund ukendt.

Vinder man, er man i Champions League-gruppespillet, mens et nederlag betyder, at man må nøjes med Europa League-gruppespillet.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.