Video : Tipsbladet
Superliga

- Det var ikke vores bedste kamp, men ...

Brøndby sparkede sig et skridt tættere på et dansk mesterskab med en sejr mod FC Midtjylland, men alligevel mener keeper Patrick Pentz ikke, at Brøndby spillede sin bedste kamp.

Brøndby kæmpede sig med næb og kløer til en vital sejr mod FC Midtjylland i kampen om det danske mesterskab.

Yuito Suzuki blev med sine to flotte langskudsmål naturligvis det helt store samtaleemne efter opgøret, og ifølge keeper Patrick Pentz var dagens store præstation fra japaneren blot et resultat af hans fremragende form på det sidste. 

- Han spillede med alt den selvtillid, han havde fået samlet sammen fra de sidste par kampe, og du kunne man se på hver berøring, han havde på bolden. Ja, det var bare helt sindssygt, hvordan han håndterede bolden, og hvordan han håndterede vanskellige situationer, han befandt sig i, fortæller Pentz til Viaplay.

Den østrigske keeper har været en stor gevinst for Brøndby i jagten på det danske mesterskab, og selvom han påny stod en næsten fejlfri kamp, var det ikke fordi, at han var synderligt imponeret over præstationen, der kunne have været bedre.

Alligevel siger det noget om, hvor klubben står i øjeblikket, mener han. 

- Det var ikke vores bedste kamp på banen, men vi formår stadig at vinde den. Jes synes, at det viser mentaliteten her i klubben og fra vores fans. Du kan se hvor vigtige vores fans er for os i det sidste kvarter i kampe, hvor vi skulle forsvare et resultat. Jeg er glad for at være her, og nu skal vi bare nyde det. 

Med sejren kravler Brøndby alene på førstepladsen i Superligaen med tre point ned til nærmest forfølger fra netop FC Midtjylland, der led et alvorligt knæk på deres mesterskabsdrømme med nederlaget.

Sæsonen er dog langt fra færdig endnu, og meget kan stadig nå at ske. Allerede den 5.maj kan ulvene fra Heden hente revanche, når de hjemme i egen hule får besøg af dagens overmænd fra Brøndby.