Video : Tipsbladet
Superliga

Det var respektløst af Uwe Rösler, mener “CV”

Carsten V. Jensen mener, at Uwe Rösler gik over stregen søndag aften.

BRØNDBY STADION (Tipsbladet): Et jublende “yes!”, mens han var på vej ned i spillertunellen. 

Sådan udtrykte Uwe Rösler sin glæde efter AGF’s sejr over Brøndby IF søndag aften, der betyder, at Vestegnsklubben går glip af det danske mesterskab. Og den jubel skabte stor tumult.

Jacob Nielsen, direktør i AGF, har kaldt det “upassende”, mens Uwe Rösler selv fastholder, at det ikke var ment hånende.

Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, var helt tæt på situationen, og han mener også, at AGF-træneren gik over stregen.

- Efter hvordan jeg synes, man skal opføre sig i sådan en situation, synes jeg, at han gik lidt over gevind. Det er klart, at der er følelser involveret, og han er også udstyret med et temperament, men det var måske unødvendigt, siger han i mixed zone efter kampen.

Spurgt, om det var respektløs, er svaret fra “CV” klart.

- Ja, det vil jeg synes, at det er. Mon ikke, at han også - om et par dage, når han er faldet ned - vil han også kunne se det. Det er jo ikke en måde, vi skal arbejde respektfuldt på over for hinanden i dansk fodbold. Det går ikke, siger Brøndby-bossen og tilføjer:

- Det er ikke sådan, at jeg siger, at jeg ikke forstår, at det kan ske. Der er store følelser på spil, og det må åbenbart have været et eller andet i ham, som gjorde, at han skulle ud med det. Sådan var det. I situationen reagerede jeg også.

Dog har AGF undskyldt, og derfor er han videre.

- AGF kommer og siger undskyld på vegne af ham og står med respekt, da vi får sølvmedaljen, siger “CV” og tilføjer lidt senere:

- Den (undskyldningen, red.) er taget lige med det samme. No bad feelings herfra.

Brøndby tabte kampen 2-3 og slutter som nummer to.