Video : Tipsbladet
Superliga

- Det var voldsomt, og de var så stærke

Verdens Lækreste Superliga ser tilbage på en utrolig spændende 30. runde.

Der var drama i toppen og i bunden af Superligaen.

I bunden vandt OB en vital sejr og holder dermed liv i håbet om også at være Superliga-klub i næste sæson. 

Og i toppen af rækken var der et nyt drama, da Brøndby IF onsdag aften slog FC Nordsjælland, inden FC Midtjylland overraskede i Parken og slog FC København.

Især sidstnævnte kamp blev vendt i denne uges udgave af Verdens Lækreste Superliga.

Her havde vært Amanda Bodenhoff besøg af tidligere landsholdskeeper og FCK-målmand Jesper Christiansen samt Tipsbladets nyhedschef, Kenneth Jensen.

Og det var sidstnævnte, der om FC Københavns aktuelle form sagde:

- FC København på hjemmebane har været så atypisk i den her sæson. De har tabt fem hjemmekampe i ligaen. Det er ikke, som man husker FC København bedst, hvor man bare moser modstanderne.

- Vores husanalytiker Leander tweetede, at vi skal helt tilbage til 98/99 for at finde sidste gang, at FCK tabte to hjemmekampe i Superligaen i en sæson til samme hold, som de nu har gjort med Midtjylland.

- Og vi skal tilbage til 99/00 for at finde sidst, de har tabt så meget på hjemmebane.

- De har et kæmpebudget, og de har en stjernetrup. Der er bare noget, der ikke fungerer. I fire eller fem kampe i mesterskabsspillet har de også lukket to mål ind. Det går jo ikke, siger Kenneth Jensen i Verdens Lækreste Superliga.

Den tidligere FC København-keeper Jesper Christiansen stemmer i. Han taler i programmet blandt andet om Kamil Grabara, der begik en kæmpe fejl, der førte til målet til 0-1.

Og Christiansen peger på, at FCK slet ikke har fået styr på den defensive del af holdet i denne sæson.

- I sidste sæson var det defensiven, der bar dem igennem. Jeg kan ikke huske, hvor mange clean sheets Kamil havde i foråret, men det var voldsomt, og de var så stærke. Det har været anderledes i den her sæson.

- De har været for usikre, har givet for mange nemme mål væk, og været for dårlige på hjørnespark. Det er ikke kendetegnet for FCK, siger Jesper Christiansen.

Du kan se hele afsnittet i videoen øverst til denne artikel. Her skal der også tales om ugens crush, mens Swiperligaen også byder på nogle interessante spillere.

Du kan også læse en artikel med Jesper Christiansen, der vurderer situationen omkring Kamil Grabara. Klik her.