Video : Tipsbladet
Superliga

Det vil være malplaceret, mener Jacob Neestrup

Jacob Neestrup kan ikke se, hvorfor der skal kastes med badedyr i søndagens kamp i Parken.

FREDERIKSBERG (Tipsbladet): Badedyr eller ej?

FC Københavns fans har traditionelt taget oppustelige badedyr med i Parken, når “løverne” har spillet på hjemmebane i sidste spillerunde, men denne gang har emnet været meget omdiskuteret.

For FC København vinder nemlig ikke mesterskabet, hvilket blev slået fast med et nederlag i Aarhus i tirsdags.

Fangruppen Sektion 12 har siden opfordret fans til at droppe at tage badedyr med. Tipsbladet spurgte derfor Jacob Neestrup efter fredagens træning, om han også synes, at det vil være malplaceret med badedyr i Parken søndag. 

- Ja, det synes jeg faktisk. Men det skal jeg ikke bestemme. Jeg respekterer begge dele, men det er min beskedne holdning, siger FCK-træneren og tilføjer: 

- Jeg kan ikke se, hvorfor vi skal rende rundt med badedyr efter x antal minutter i Parken. Jeg respekterer traditionen, men jeg synes, vi har noget andet på spil i år.

Der er netop meget på spil i søndagens kamp mellem FC København og FC Nordsjælland. Hvis FCK taber, vil de slutte som nummer fire og misse europæisk fodbold i næste sæson.

Hvis de derimod undgår nederlag, vil de skulle spille Europa-playoff mod Superligaens nummer syv om en plads i Europa.

Og Jacob Neestrup er udmærket godt klar over, at FC Nordsjælland er en stærk modstander.

- Det er et godt hold, og det har været forårets bedste hold. De kører bare på og har alt at spille for. Det giver dem en mulighed, at vi fuckede up i Aarhus. Der kommer et hold ind og møder os, som mener, at de kan gøre ondt på os i den nuværende situation, og det skal vi tage seriøst. Det gør vi, og i det vil vi gøre alt for at have styr på os selv, siger han.

FC København og FC Nordsjælland mødes søndag klokken 17.00.