Foto: Alamy
Superliga

Dialog med Sebulonsen: Vil de prøve at hente ham?

Brøndbys Sebastian Sebulonsen lader til at være langt fra spilletid for tiden i Brøndby IF. Kan han være på vej væk?

Der er transferlukket i stort set alle lande, så hvis Sebastian Sebulonsen går og håber på en transfer væk fra Brøndby, er det nærmest kun til hjemlandet Norge, at det kan give mening.

Men her er det til gengæld heller ikke usandsynligt, at noget kommer i stand, for nordmanden er for tiden langt fra spilletid hos Superligaens tophold, og samtidig står backens tidligere klub, Viking, med store udfordringer på højre back.

Således blev Sondre Bjørshol skadet mandag med en forstrækning, så nu leder Viking med lys og lygte efter et alternativ.

Og det kan altså blive Brøndby-spilleren.

Men det er noget, der under alle omstændigheder kommer afklaring på inden for de næste dage, da transfervinduet i Norge lukker natten mellem onsdag og torsdag.

- Vi kender til Sebulonsens situation og er jævnligt i dialog med ham, siger Vikings sportsdirektør, Erik Nevland, til Aftenbladet.

Og Nevland afviser ikke, at man kommer til at forsøge at hente Sebastian Sebulonsen i de kommende timer.

- Det ved vi ikke endnu. Det gør det ikke lettere, at der kun er to dage igen, inden transfermarkedet lukker. Men vi har nogle alternativer i egen trup også, siger han.

I denne sæson har Sebastian Sebulonsen blot spillet seks Superliga-kampe.