• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Diks var i et dybt hul: Overvejede at stoppe

Foto: Getty Images

Kevin Diks har tidligere været hårdt ramt på skadesfronten, og det har fået ham til at tænke på at gøre en ende på karrieren.

Af Oliver Okstrøm

Kevin Diks skiftede i sommerens transfervindue fra Fiorentina til FC København efter en stærk periode i AGF på leje. Den tendens har han fortsat i københavner-klubben, men det har ikke altid set så lyst ud for hollænderen.

Det fortæller ham om i et interview med B.T.

Tidligere i karrieren har han været plaget af en længerevarende skade, som sendte ham ned i et dybt hul, hvor han tilmed overvejede at stoppe med at spille, fortæller den nye FCK-back åbent om.

- Jeg tænkte nogle gange på at stoppe helt. Jeg kunne stadig mærke smerterne, og jeg havde det ikke godt. Jeg gad ikke have det sådan, og jeg havde en meget svær periode rent mentalt, lyder det fra Kevin Diks.

Endvidere kan han huske, hvordan han under sin genoptræning i Belgien, at han sad og græd og tænkte på, hvad han skulle gøre, fordi skadesperioden var så hård ved ham.

Den tid er nu ovre for Diks, og han er givetvis med fra start, når FC København skal møde FC Midtjylland i en direkte topduel om førstepladsen i Superligaen i weekenden. Til samme medie fortæller han, at de også var på banen med et tilbud i sommer, men at han altså valgte FCK, som han vurderer som den største klub i Danmark.

FCK's kamp mod FCM spilles søndag klokken 18. Læs mere om kampen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020