Enorm fiasko: Europa League-exit mod miniputter

Tottenham havde en føring på 2-0 fra det første opgør, men tabte 0-3 i returkampen og røg ud af Europa League.

Dinamo Zagreb og Rasmus Lauritsen leverede en stor overraskelse, da det lykkedes det kroatiske mandskab at sende Tottenham ud af Europa League.

Trods en Tottenham-sejr på 2-0 fra det første opgør i London var det ikke nok mod Dinamo Zagreb, som vandt 3-0 i returopgøret torsdag aften.

Dermed er Tottenham på chokerende vis ude af Europa League, mens Dinamo Zagreb er videre til kvartfinalerne i turneringen.

Hjemmeholdets angriber Mislav Orsic stod for alle tre mål i kampen, og alle tre scoringer var fremragende sat ind.

Det første blev sat ind efter lidt over en times spil efter et flot skud fra distancen.

Efter 83 minutter scorede Orsic igen, og dermed stod det helt lige mellem de to mandskaber.

Der blev ikke scoret mere i den ordinære spilletid, og så skulle det hele afgøres i 30 minutters forlænget spilletid.

Her nettede Orsic endnu en gang efter 106 minutter, og den 28-årige kroat havde en drømmeaften.

Indskiftede Gareth Bale havde flere gode muligheder for at score det ene udebanemål, der havde sendt Tottenham videre. Men skarpheden manglede.

Det gjorde den også for stjerneangriberen Harry Kane gennem de 120 minutter i Zagreb.

Især i slutminutterne havde han flere oplagte muligheder, men englænderen kunne ikke få bolden i kassen.

Rasmus Lauritsen spillede hele kampen i Dinamo Zagrebs centrale forsvar, og han gjorde det aldeles glimrende.

Midtbanekrigeren Pierre-Emile Højbjerg var ikke med for Tottenham på grund af karantæne, og han var savnet hos London-klubben på en trist aften i Europa for José Mourinhos tropper.