Diouf afviser nyt lejemål: Vil blive i FCK
Illustration
Superliga

Diouf afviser nyt lejemål: Vil blive i FCK

Pape Pate Diouf er træt af at blive lejet ud, og han ønsker nu at blive og kæmpe for sin chance i FC København. 

Pape Pate Diouf er tilbage i FC København efter et lejemål til Esbjerg i efteråret. Senegaleseren har nu været tilknyttet de danske mestre siden sommeren 2011, men det er endnu ikke blevet til et gennembrud i klubben.

Spørgsmålet er så, om Pape Pate Diouf nu får chancen i FC København eller igen bliver sendt af sted til en ny klub. Hovedpersonen vil helst blive, men kender ikke FC Københavns planer. 

- Jeg ved det ikke, for det er ikke min beslutning. Måske vil de bruge mig, måske vil de ikke. Jeg må bare arbejde hårdt til træning, og så må vi se, hvad der sker. Selvom en spiller bliver lejet ud to gange, betyder det ikke, at klubben lukker døren. Jeg tror, at døren stadig er åben, og måske ændrer situationen sig, siger Pape Pate Diouf til tipsbladet.dk.

Det var under Ariël Jacobs, at Pape Pate Diouf blev udlejet til først Molde i 2012 og siden Esbjerg i 2013, men senegaleseren har aldrig været i FC København, mens Ståle Solbakken har været træner. Det er han nu, og Diouf håber derfor på en ny chance. 

- Der er kommet en ny træner. Den tidligere træner ville ikke bruge mig, og jeg fik ikke chancen. Nu er der en anden træner, og jeg er tilbage. Jeg må prøve at spille mig på holdet, og så må vi se, hvad der sker, siger han. 

Under alle omstændigheder er Pape Pate Diouf ikke indstillet på en ny lejeaftale, for han har ikke lyst til flere korte kontrakter. 

- Jeg vil blive og kæmpe med holdet. Jeg er træt af at flytte rundt, så jeg vil ikke lejes ud til en anden klub i tre måneder. Man kan ikke nå at vise sig frem på så kort tid, så jeg vil blive nu og være her, siger Diouf, der er overbevist om, at han stadig kan få succes i FC København. 

- Selvfølgelig. Jeg skal bare have chancen for at bevise, at jeg er god nok til at spille, fastslår han. 

Pape Pate Diouf har kontrakt med FC København frem til sommeren 2015. Hans seneste Superliga-kamp for klubben var den 15. april 2012.