Video : Tipsbladet
Superliga

Disse kæmpestjerner kan danske klubber hente

Transfervinduet er lukket, men der er stadig mange spillere, der kan hentes kvit og frit - og der er såmænd en række store stjerner iblandt.

Superligaen er traditionelt ikke et sted for de helt store navne, men det kan jo ske. Hvem husker ikke Rafael van der Vaart i FC Midtjylland? Khalid Boulahrouz i Brøndby? Jack Wilshere i AGF? Vagner Love i FC Midtjylland?

Selv om transfervinduet er lukket, er det stadig muligt at skrive kontrakt med de mange transferfrie spillere, som løber rundt derude, og iblandt er der flere meget markante navne. Og hvem ved? Måske kan Superligaen blive aktuel.

Tipsbladet har her samlet syv af de største stjerner, der lige nu kan hentes gratis.

Jetro Willems, 28 år
Holland
Venstre back

Hollænderen har faktisk været klubløs siden i sommer, så han er med garanti godt rusten. Til gengæld er han kun 28 år, så Jetro Willems bør have nogle gode i sig endnu. Venstrebacken kan blandt andet bryste sig af 22 landskampe for Holland samt Premier League- og Bundesliga-kampe.

Artem Dzyuba, 34 år
Rusland
Angriber

En rigtig dygtig angriber, der med sin fysisk er en mundfuld for alle forsvar at håndtere. Har scoret over 100 mål for Zenit Skt. Petersborg. Dzyubas største problem er formentlig, at han er russer. Det er svært at forestille sig, at en dansk klub har tænkt sig at invitere en russer ind i varmen. 

Sime Vrsaljko, 31 år 
Kroatien
Højre back

Kroaten har både spillet en VM-finale og en Europa League-finale. Han har derudover spillet 100 kampe for Atletico Madrid. 31-årige Sime Vrsaljko er på papiret noget af det ypperste, der er ledigt på markedet lige nu. Kroaten har senest optrådt for Olympiakos.

Eliaquim Mangala, 31 år
Frankrig
Midtstopper


Franskmanden er måske mest kendt for sine år i Manchester City, hvor han var fast mand i det centrale forsvar sammen med Martin Demichelis. Mangala har været arbejdsløs siden i sommer, og spørgsmålet er, om der er mere tilbage i ham?

Isco, 30 år
Spanien
Midtbanespiller

Man kan selvfølgelig ikke lave den her liste uden at nævne Isco. Han er med afstand den største stjerne, der er ledig netop nu. Og selvfølgelig skal han ikke til Danmark. Men tanken er da meget sjov.

Jesé, 29 år
Spanien
Offensivspiller


Hvor mange kan prale af at have tørnet ud for både Real Madrid og Paris Saint-Germain? Ikke mange, men Jesé kan. I den spanske kongeklub nåede han næsten 100 kampe, og han har en aktie i to Champions League-trofæer. Jesé er måske den mindst urealistiske spiller at få til Superligaen på denne liste. I sidste uge kom det således frem, at spanieren var blevet tilbudt svenske Djurgården. 

Simone Zaza, 31 år
Italien
Angriber


Mon Simone Zaza stepper sig vej til Superligaen? I så fald vil det nok ikke være en god idé at lade ham sparke straffespark! Nåh, men under alle omstændigheder er italieneren et stort navn, som senest har tørnet ud for Torino. Klubløs siden i sommer.

Fotos: Getty Images