Video : Tipsbladet
Superliga

Disse stjerners formdyk kan sende guldet til FCM

I Tipsbladet-podcasten 'Bag Fjendens Linjer'' peger værterne på, hvilke tre profiler fra Brøndby og FC København, der skal oppe niveauet, hvis guldet skal havne i en af de to klubber.

Kampen i toppen af Superligaen er utrolig tæt.

Det er nærmest umuligt at spå, om det bliver Brøndby, FC Midtjylland, FC København eller FC Nordsjælland, der kan løfte mesterskabspokalen efter sidste spillerunde.

Både Brøndby og FC København ligger med i toppen af tabellen, men det er ikke alt, der kører på skinner for de to store klubber.

Begge hold har flere store profiler, der ikke helt lever op til forventningerne. I Tipsbladet-podcasten ’Bag Fjendens Linjer' peger Brøndby-fan Nanna Møller Karlsen og FCK-fan Kasper Larsen på tre profiler fra hvert hold, der ikke lever op til forventningerne.

Nanna Møller Karlsen har lavet en top tre bestående af Marko Divkovic, Nicolai Vallys og Rasmus Lauritsen:

- Der var meget tæt, men jeg har valgt at smide Marko Divkovic på førstepladsen. Det er måske lidt hårdt, for jeg synes, han spillede en fin kamp mod FC Midtjylland. FC Midtjylland scorede et mål, hvor han håndterede situationen rigtig dårligt, og det må ikke ske i de her kampe, men han er heldig af at blive reddet af en VAR-offside.

- Han har slidt lidt med det hele foråret, måske også fordi han har haft nogle smerter i hoften, men ham har vi brug for, at hans batterier lige kommer en tur i stikkontakten.

- Så har jeg to runnerups i Nicolai Vallys, der giver sig selv, og Rasmus Lauritsen, der skal have barberet det store defensive blundere af, siger Nanna Møller Karlsen i podcasten.

Kasper Larsens top tre består af profilerne Mohamed Elyounoussi, Diogo Goncalves og Elias Achouri.

- Min førsteplads er lidt paradoksal, for det er den spiller, der startede året allerbedst, og Mohamed Elyounoussi var manden, som vi håbede på, kunne tage tingene hjem for os.

- Han har nu i de sidste to tre kampe, med den i søndags som det største eksempel, været rigtig usynlig. Jeg kunne også se, han var lidt sammenbidt, da han forlod banen i søndags, for var nok godt selv klar over, det ikke sad i skabet.

- Elyounoussi er købt ind som stjernen på holdet, så han skal bidrage med mål, assist og flow i spillet.

- Så har jeg Diogo, som var en skygge af sig selv, da han kom ind, og han har næsten ingen spilletid fået. Han er gået helt i stå. Som i helt i stå. Vi mangler en Diogo i topform.

- Den sidste er der nok nogle, der vil falde ned af stolen over, for det er Superligaens mest assisterende spiller – Elias Achouri. Han falder simpelthen for meget ud af kampene. Der kommer for lidt ud af det af det, han laver. Grunden til at jeg siger det er, at han er en mega god spiller, og han er ’by far’ den spiller med mest x-factor, og derfor kan man godt stille de krav, jeg gør, fortæller han.

Podcasten kan høres i sin helhed ved at klikke her.