• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League /ritzau/

Dobbelt målskytte er målløs efter sent United-chok

Foto: Getty Images

Marcel Sabitzer så ud til at blive matchvinder for Manchester United, men holdet smed sejren til sidst.

Af /ritzau/

Manchester United overrumplede Sevilla i de første 25 minutter af torsdagens Europa League-dyst.

Det lignede næsten en knockout, da Marcel Sabitzer efter 20 minutter scorede sit og holdets andet mål i kampen. Men i slutfasen udlignede spanierne på to selvmål af United-spillere og fik 2-2 med hjem.

Det har østrigeren svært ved at begribe.

- Jeg har problemer med at finde de rigtige ord for det. Det var som en rutsjebane. Vi skulle have lukket kampen, men i sidste ende blev det uafgjort, og det var ikke det, vi ønskede.

- Vi havde chancerne til det. Vi kontrollerede kampen, men desværre gav vi to nemme mål væk. Vi må ikke lukke den slags mål ind, og vi er virkelig skuffede lige nu, siger han ifølge BBC til BT Sport.

Det begyndte for alvor at lysne for Sevilla efter 84 minutter, hvor erfarne Jesus Navas' indlæg blev rettet af af Uniteds Tyrell Malacia, hvorefter bolden ramte målmand David de Gea og gik i mål.

I tillægstiden blev det næsten absurd, da midtstopperen Harry Maguire uheldigt ramte et helt skævt hovedstød og ufrivilligt udlignede.

- I sådan en turnering skal man være fokuseret helt til det sidste. De sidste minutter var lidt underlige. To dumme mål. Det var ikke det, vi ønskede. Når man er foran 2-0 på hjemmebane, skal man gøre det færdigt, siger Sabitzer.

Christian Eriksen, der for nylig er vendt tilbage fra en ankelskade, fik den sidste halve time på banen for Manchester United.

Returopgøret i kvartfinalen mellem de to mandskaber spilles torsdag i næste uge.

/ritzau/