• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Dømmer Brøndby-back færdig i klubben

Foto: Anders Kjærbye/Getty Images

Han er for ustabil, lyder begrundelsen.

Af Jacob Quvang

Brøndby står over for en markant sommer på transfermarkedet, hvor forventningerne er store. 

Efter en skuffende sæson skal der nemlig smides penge efter spillere, i det der er ejerne Global Football Holdings andet transfervindue i klubben. 

Derfor er det også muligt, at flere spillere bliver henvist til exit-døren, og en af disse kan være backen Blas Riveros, som kom til fra FC Basel for snart tre år siden. 

Det mener Viaplay-eksperterne Kenneth Emil Petersen og Jesper Thygesen i hvert fald, og det giver de udtryk for i programmet 'Transfer'. 

Her peger Thygesen dog på, at Riveros kan blive god nok til at starte inde, men han er skeptisk.

- Jeg husker ham før skaden, og jeg har altid sådan et håb på, at man kan komme tilbage og lave et comeback. Han er midt i tyverne og har en god fodboldalder. Men der er også nogle, der aldrig når deres niveau igen, og han mangler stadig 10-15 procent. 

- Jeg synes, han er en lækker spiller, som jeg husker ham, da han kom. Det kan godt være, at vi ikke når dertil, og kan man få penge for ham, så kan man godt sælge ham, siger Thygesen.

Kenneth Emil Petersen er enig og begrunder med, at Riveros leverer for ustabilt i Brøndby-trøjen. Topniveauet er fantastisk, men det vises ikke ofte nok. Derfor bør han sendes videre.

Se snakken om Blas Riveros i afspilleren over artiklen, hvor de to også fælder dom over Sebastian Sebulonsen og Kevin Mensahs fremtid på Vestegnen.