• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga /ritzau/

FCM-profil tror stadig på det: Drømmer om VM

Foto: Getty Images

FC Midtjyllands Anders Dreyer var udtaget til landsholdet, men så kampe mod Kroatien og Frankrig fra tribunen.

Af /ritzau/

FC Midtjyllands offensive profil Anders Dreyer drømmer om at komme med til VM for det danske landshold til november.

For nylig var den 24-årige kantspiller med i landsholdslejren, men han blev siet fra til Nations League-kampene mod Kroatien og Frankrig.

Selv om det ikke endte med spilleminutter, så tror Dreyer fortsat på, at han kan få en plads i VM-truppen. Det fortæller han efter søndagens 1-1-kamp mod Viborg i Superligaen.

- Jeg ved ikke, hvor realistisk, det er. Det er virkelig en god trup, det må man sige. Der er rigtig mange dygtige spillere, men man skal gå efter det, sigte efter det og drømme, og det kommer jeg til at gøre, siger Dreyer.

Landstræner Kasper Hjulmand har også haft samtaler med Anders Dreyer, og beskeden til det offensive es har været klar.

- Det har været super fedt at være med. Det viser, at man er inde omkring det, og jeg har talt med Hjulmand også. Men lige nu handler det om Midtjylland.

- Han har sagt, at jeg selvfølgelig skal gå efter at komme med til VM og give den en skalle. Men vigtigst er det at give den en skalle i Midtjylland, og så må vi se, hvad der kommer til at ske, siger Dreyer.

Det blev ikke til minutter mod Kroatien eller Frankrig, men han var stadig glad for udtagelsen, der kom efter afbud fra FC Københavns Andreas Cornelius, Hoffenheims Robert Skov og Frankfurts Jesper Lindstrøm. Lindstrøm blev dog rask og var med imod Frankrig.

- Det har været stort. Det er altid stort at være med landsholdet, om man er med som mand nummer 24, 26 eller kommer senere ind, så er det altid stort, siger han.

I denne Superliga-sæson har Anders Dreyer fået drejet bolden i målet fem gange for FC Midtjylland, og han er dermed holdets topscorer.

/ritzau/